ROOM MAKEOVER #2

BEING A DOG IN SO MUCH SNOW, ISN’T EASY


Da jeg i dag var ude og gå med min hund, besluttede jeg, at nu skulle det være. Jeg har, hver gang der har været sne udenfor, lovet at jeg ville tage nogle billeder, men aldrig er det blevet til noget – før nu. Min hund, som jeg prøvede intenst at få nogle gode billeder af, ænsede mig slet ikke på hele turen. Der var alt for meget sne, og det var alt for sjovt at rulle rundt i, til at han gad høre efter, når jeg kaldte. Derfor var jeg flere gange liiige oppe i de høje toner, før han hørte efter.. But you can’t really blame him, sådan teede jeg mig jo egentlig også da jeg var mindre. (Dog trillede jeg mig ikke lige så vildt, som ham, haha) Men her er ihvertfald de billeder, som kom ud af turen :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROOM MAKEOVER #2