RIGHT NOW - SEMI HOME ALONE

Januar 2013 – Spisevaner

Hej Bloggen! 
Nu er jeg endelig tilbage, sådan for alvor, og jeg har en del forskellige indlæg klar til jer. Jeg ved ikke om alle indlægene kommer ind i dag, eller om jeg venter med nogle til de næste par dage, we’ll see

Jeg startede januar 2013 ud med at sige til mig selv: ‘I år begynder du den sunde livsstil. Du skal træne regelmæssigt og spise sundt!’
Kort efter gik jeg i køkkenet og tog et stykke kage og et glas cola, haha. Så den sunde livsstil er jeg altså ikke begyndt på endnu. Til gengæld har jeg fået to nye, sunde snackfavoritter, til når man er lidt sulten, men ikke sulten nok til et helt måltid; Små, sunde, lækre, hjemmelavede lakse-spinat tærter, og yoghurt med ristede nødder – muuuums!

 

I januar har jeg spist meget af mors hjemmelavede pæretærte, (ALT for meget!) jeg har spist mange hjemmelavede, mini lakse-spinat tærter, og så har jeg spist yoghurt med ristede nødder i uanede mængder! Seriøst, jeg har nok cirka spist 8 portioner om ugen..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIGHT NOW - SEMI HOME ALONE