ROOM MAKEOVER #2

Lidt flere billeder af mit nye værelse.. Jeg er endelig færdig (næsten, mangler at hænge lidt diverse op) og har derfor taget nogle billeder af de nye ting jeg har fået hængt op. Jeg har stadig en hel hvid væg, som jeg ikke aner, hvad jeg skal gøre med, but i guess i’ll figure it out sooner or later.

Husk at der i dag kun er 17 dage tilbage i konkurrencen, så skynd dig at deltage lige HER

 

Okay… Løbeskoene ødelægger måske billederne af min skohylde lidt, men.. Jaaa

Jeg er faktisk okay glad for resultatet! Før var hele mit værelse pink, (Bogstaveligt, seriøst jeg havde 2 pinke vægge) men nu hvor jeg alligevel skulle have et nyt, hvidt værelse, kunne jeg jo ligeså godt gå all in og lave det præcis, som jeg gerne ville have det, så det er det, jeg har gjort. Hvad synes i?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *