BEING A DOG IN SO MUCH SNOW, ISN'T EASY

WHAT I’D LIKE TO WEAR

Har mixet tre hverdags outfits, som jeg godt kunne tænke mig, sammen. Alle tingene er noget, jeg godt kunne finde på at tage på i skole, måske lige på nær skoene. Det er sat sammen i H&M’s dressing room, som virkelig er smart! Hvis man er i tvivl om, hvordan tøjet ser ud når det kommer på, kan man prøve det på modellen. De to outfits jeg bedst kunne tænke mig, må nok være nummer 1 + 2. Jeg kan også godt lide nummer 3, men den virker lidt mere festlig og sommerlig – og sommer er da nok det sidste det er lige nu. Jeg er blevet ret vildt med at have en skjorte på med en strikbluse udenpå – igen. Jeg var også vild med det lige da skjorter kom frem. Jeg synes, det ser utrolig fedt ud, men samtidig lidt sofistikeret, drenget men samtidig piget. Et virkelig fedt mix hvis man spørger mig!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEING A DOG IN SO MUCH SNOW, ISN'T EASY